КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

среда, 15. април 2020.

* Приче у сликама, Васкрс; Сабирање 20+4 и 32+5; Васкрс - за 1. разред, 16.4.2020.


СРПСКИ ЈЕЗИК

  У вашој читанци ћете пронаћи причу у сликама на 65. страни. пажљиво посматрајте сличицу по сличицу и смислите своју причу према датим сликама. Како се то ради, подсетите се гледајући ТВ час:    Пажљиво пратите час и урадите све што се од вас тражи.

МАТЕМАТИКА

Данас, утврђивање. Урадите тест број 11. Не морате да шаљете.


ПРОЈЕКТНА НАСТАВА
ЧОС

   Ближи се Ускрс. Празнике који претходе Ускрсу смо већ помињали и урадили оне тестиће. Данас да се подсетимо тог великог празника Васкрса. Прочитајте следеће чланке и разонодите се уз квизиће:1 коментар:

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.