КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

среда, 15. април 2020.

*,,Прича о Раку кројачу'' Десанка Максимовић; Провери своје знање; Васкрс- за 3. разред, 16.4.2020.


СРПСКИ ЈЕЗИК

    Прво погледајте 2. ТВ час у вези  са причом ,,Прича о Раку Кројачу''.


Затим урадите тестМАТЕМАТИКА

   Из математике и данас проверавамо знање. Урадите у вашим радним свескама задатке на 76. страни и у наставним листовима на 41. и 42. страни. Не морате да ми шаљете.


НАРОДНА ТРАДИЦИЈА
ЧОС

   Ближи се Ускрс. Празнике који претходе Ускрсу смо већ помињали и урадили оне тестиће. Данас да се подсетимо тог великог празника Васкрса. Прочитајте следеће чланке и разонодите се уз квизиће:
Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.