КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

понедељак, 13. април 2020.

*Придеви – род и број; Обим троугла; Промене при загревању и хлађењу течности, Васкршњи празници - за 3. разред, 14.4.2020.

СРПСКИ ЈЕЗИК

   Данас настављамо са придевима.радимо род и број придева. Подсетите се!

   Пратите час, урадите све што се од вас тражи и урадите задатке на 66. и 67. страни у вашој граматици. сликајте и пошаљите.


МАТЕМАТИКА


  Настављамо са задацима везаним за обим троугла. Урадите задатке на 70. и 71. страни у вашим радним свескама. сликајте и пошаљите.


ПРИРОДА И ДУШТВО

  Данас уочавамо промене при загревању и хлађењу течности. У вашем уџбенику, на 100. и 101. страни. прочитајте, посматрајте, уочите. 
Ако сте у могућности, пробајте и да урадите огледе. ево како су то урадили ваши другари:


    Данас имате и додатни задатак. То је у оквиру секције ПОКАЖИ ШТА ЗНАШ. Прочитајте овај текст, јер ћете сутра имати квизић.Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.