Powered By Blogger

КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

недеља, 17. мај 2020.

* „Дум – дум Оливер и његов бубањ“, Игор Коларов; Мерење дужине нестандардним јединицама мере,утврђивање; Амбијенти ентеријера - за 1. разред, 18.5.2020.


СРПСКИ ЈЕЗИК

   Драги моји, знам да сте већ уморни, али , хајмо још мало. Имамо још неколико текстова за обраду. Данас ,,Дум-дум Оливер и његов бубањ'' Игора Коларова. 
   У вашој читанци се налази на 85. и 86. страни. 
       Погледајте овај ТВ час и урадите све што се од вас тражи:


МАТЕМАТИКА

   Пратите час на РТС 2 од 8,35 до 9,05 . Урадите све што се од вас тражи, а за домаћи урадите 9. и 10. страну у уџбенику.


ЛИКОВНА КУЛТУРА

   Погледајте овај ТВ час и урадите све што се од вас тражи.


Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.