КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

петак, 22. мај 2020.

*Различков подсетник, Различкове питалице; Наш новац, Употреба материјала - за 1. разред, 22.5.2020.


СРПСКИ ЈЕЗИК

Данас одговарате на питања на 99. страни ваше читанке.

МАТЕМАТИКА

Погледајте два различита видео часа, урадите шта се од вас тражи. Затим урадите задатке у вашем уџбенику на 49. страни.СВЕТ ОКО НАС

На прошлом часу сте научили особине материјала. Научили сте да од особина материјала зависи које ћемо производе од њега правити. 
У вашем уџбенику, на 44. страни процените који су предмети направљени од набројаних материјала. Затим унесите податке у табелу.

ФИЗИЧКО И ЗДРАВСТВЕНО ВАСПИТАЊЕ

Вежбајте уз РТСНема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.