КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

понедељак, 18. мај 2020.

* Мерење дужине, метар; „Дан кад је јутро било слово“, Ђ. Дамјановић; Производи људског рада - за 1. разред, 19.5.2020.


МАТЕМАТИКА

   Ово су задаци за релаксацију. Стране су: 9, 10. и 11.  И то је то!


СРПСКИ ЈЕЗИК

    У вашим читанкама на 88. и 89. страни ћете пронаћи причу ,,Дан када је јутро било слово'' Ђура Дамјановића. Подсетиће вас на ваш први дан у школи.
  За почетак послушајте изражајно читање приче:

  Прочитајте и сами бар једном причу, напишите наслов и нове речи. Затим на Интернету потражите податке о писцу.  Препишите неколико битних реченица. 


СВЕТ ОКО НАС

   Ово ће вам бити лако. У вашим уџбеницима на 42. и 43. страни налази се лекција ,,Производи људског рада''. Прочитајте које особине имају најзаступљенији материјали и шта се од њих прави. 
    Урадите овај онлајн тест:


ФИЗИЧКО И ЗДРАВСТВЕНО ВАСПИТАЊЕ

Вежбајте уз РТС.

Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.