Powered By Blogger

КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

петак, 22. мај 2020.

* Систематизација - за 1. разред; ,,Лав и човек'' , арапска народна прича; утврђивање - за 3. разред, 23.5.2020.

     Драги моји прваци, 
као што видите, данас из свих предмета утврђивање. 
    Из Математике, ТЕСТ 15, из Српског језика, ТЕСТ 14 (мајски тест) и из Света око нас одговорите на питања у вашем уџбенику  од 45. до 47. стране.       Драги моји трећаци,
и ви данас радите утврђивање из Математике и Природе и друштва. Из Српског језика анализирамо арапску народну причу ,,Лав и човек''.
  Значи, у вашим радним свескама за математику урадите задатке на 100. страни.
    Из Природе и друштва поновите научено (у уџбенику на 120. страни) и одговорите на питања у радној свесци на 58. и 59. страни.
    Прича ,,Лав и човек'' је у вашим читанкама од 166. до 168. стране. Напишите наслов и нове речи у свескама. Послушајте изражајно читање приче, а затим је и сами прочитајте неколико пута.

У паузи вежбајте уз РТСНема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.