КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

среда, 20. мај 2020.

*Наш новац; Моја школа – описивање; Постављање материјала поводом обележавања Дана школе - за ученике 1. разреда, 21.5.2020.


СРПСКИ ЈЕЗИК

   Пошто се ближи Дан школе, данас описујемо нашу школу. Значи, наслов МОЈА ШКОЛА. 
Не би било лоше да састав напишете на једној страни (може А4), сликате и пошаљете ми, а ја ћу те фотографије објавити на блогу. Зато, пишите читко!


МАТЕМАТИКА

   Данас прелазимо на новац. Погледајте овај ТВ час и урадите све што се од вас тражи. Затим урадите задатке на 48. страни вашег уџбеника.ПРОЈЕКТНА НАСТАВА

   Што се овог часа тиче, ви сте били вредни. Послали сте материјале. Ја ћу све средити и сутра објавити на блогу.


Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.