КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

недеља, 19. мај 2013.

* МАТЕМАТИКА ЗА 1. РАЗРЕД- тестови за годишњу систематизацију (аутор: Ивана Крстић)

Život  je  avantura – usudi  se.Драги прваци,  желите да што боље утврдите градиво из математике за ову школску годину?!

Драги родитељи, желите да помогнете свом детету, а немате довољно времена за састављање задатака?!

Ево решења за вас!
 Учитељица Ивана Крстић која ради у истуреном одељењу наше школе у насељу Долац, у комбинованом одељењу 1. и 3. разреда, припремила је неколико занимљивих тестова подељених по областима из математике за први разред.

Погледајте, покушајте да их решите!

Још линкова ка чланцима, вежбицама и задацима разврстаних по разредима можете пронаћи на следећим линковима:   
1. разред,
2. разред
3. разред
4. разред

Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.