КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

субота, 25. мај 2013.

* Из пера студената - писане припреме за часове математике, српског језика, музичке културе и света око нас (аутор: Бојана Дадић)


      У нашем послу искуство је веома важно, али, морамо признати да смо оне праве, студиозне, детаљне припреме за реализацију часова писали када смо били студенти. У групи ,,НАСТАВНИ ЛИСТИЋИ - помагала у настави''  уочила сам неколико одличних припрема колегинице Бојане Дадић. Она их је у овој отвореној групи несебично поделила свим колегама, а ја нисам одолела да их не објавим на свом блогу, како би што више учитеља могло да их прочита и искористи у раду.


Извођење музике свирањем - 3. разред - Бојана Дадић


Самоникле и гајене биљке - 2. разред - Бојана Дадић и Милан Димић

Ако неки документ са  Sky Drive желите да преузмете на свој рачунар, поступак је: 
- горе - лево кликнете на плави правоугаоник  FILE, а затим у падајућем менију бирате опцију  Save As,
- десно се отвара прозор у коме кликнете на Download. 
- лево - доле видећете како ваш рачунар преузима жељени документ.
И, једна презентација Бојане Дадић (ОДУЗИМАЊЕ ТРОЦИФРЕНИХ БРОЈЕВА)


Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.