КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

четвртак, 19. март 2020.

* ЧЕТВРТАК, 19.3.2020 - математика за 1. и 3. разред


ПРВИ РАЗРЕД

   Драги прваци, идемо даље!
Данас настављамо са утврђивањем градива о бројевима до 20 и операцијама са њима.
   Ваш задатак је да урадите 53. страну у уџбенику, сликате и пошаљете ми.


ТРЕЋИ РАЗРЕД

   Драги трећаци, ми настављамо са геометријом. Припремите ваш прибор за цртање. Радићемо ,,Праве које се секу и нормалне праве''. У вашим уџбеницима то су 74. и 75. страна. 
   Осим помоћи коју сам вам овде поставила, пажљиво прочитајте и објашњења у вашим уџбеницима а затим у свескама напишите наслов ,,ПРАВЕ КОЈЕ СЕ СЕКУ И ПАРАЛЕЛНЕ ПРАВЕ'' и решите задатке који се налазе на овим странама. То је 5. задатак на 74. страни и 4. и 5. задатак на 75. страни. Сликајте своје свеске и пошаљите ми.

Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.