КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

петак, 20. март 2020.

* Међусобни утицаји човека и окружења - 20.3.2020, ПРИРОДА И ДРУШТВО ЗА 3. РАЗРЕД

Драги моји,
    Данас учимо о МЕЂУСОБНОМ УТИЦАЈУ ЧОВЕКА И ОКРУЖЕЊА. 
    У вашем уџбенику, на 89. страни. Пажљиво прочитајте лекцију неколико пута, затим прегледајте филмове које сам вам поставила и на крају, одговорите на питања која се налазе у вашем уџбенику. Сликајте свеске и пошаљите ми.
    Пошто нам предстоји викенд, урадите у Радној свесци вежбице са насловима ,,Саобраћај у завичају''  и  ,,Међусобни утицаји човека и окружења''. Питања су, за вас, једноставна па не морате да ми шаљете слике. 


У паузи вежбајте!Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.