КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

понедељак, 30. март 2020.

* Правописна вежба; Цртање правоугаоника и квадрата троуглом и шестаром; Чврсто, течно и гасовито стање - Српски језик, Математика, Природа и друштво за 3. разред, 31.3.2020.

СРПСКИ ЈЕЗИК

Данас радимо правописну вежбу. Пронаћи ћете је на линку

 Реченице написане великим штампаним словима препишите хемијском оловком писаним словима уз правилну употребу великог слова и правописних знакова. Када завршите, пошаљите ми.

МАТЕМАТИКА

   Е, данас прелазимо на цртање правоугаоника и квадрата троуглом и шестаром. У вашем уџбенику, на 79. страни. 
   Пажљиво прочитајте и посматрајте кораке при цртању правоугаоника на овај начин. 
     Да би вам било лакше и јасније, погледајте ова два видеа:     На крају, покушајте да урадите задатке у радној свесци на 62. и 63. страни. Пошаљите ми.

ПРИРОДА И ДРУШТВО

  Данас радимо ЧВРСТО, ТЕЧНО И ГАСОВИТО стање. Мислим да је ово вама познато. Ипак, прочитајте 92. страну. Обратите пажњу на сличности и разлике међу различитим стањима материје. 
     На крају, урадите овај тест:ФИЗИЧКО ВАСПИТАЊЕ

Вежбајте уз емисију на ТВ2.

Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.