КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

среда, 01. април 2020.

* Систематизација; Упоређивање десетица; Игра у затвореном простору - Српски језик, Математика, Пројектна настав за 1. разред, 2.4.2020.

СРПСКИ ЈЕЗИК


   Данас ћемо проверити шта сте и колико успели да научите у другом полугодишту. А како? Погађате! Тест!


МАТЕМАТИКА


    Из математике и данас радимо упоређивање десетица прве стотине. Јуче сте били одлични на тесту, тако да сам сигурна да ћете лако урадити задатке на 19. страни вашег уџбеника. Не морате да ми шаљете. 


ПРОЈЕКТНА НАСТАВА

    Ових дана све време сте у кући. Знам давам је тешкои да бисте волели да изађете мало и напоље. ипак, сетите се да нисте једини, да смо сви у истој позицији. 
   Зато је веома важно да осмислите своје време, да и у овим условима добро размислите и пронађете начин да се забавите. 
      Ваш задатак је да смиислите неку игру која може да се игра у затвореном простору. 
     Ево неколико идеја:


Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.