КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

четвртак, 02. април 2020.

*,,Хвалисави зечеви'' Десанка Максимовић; Сабирање и одузимање десетица прве стотине; Гајење животиња - Српски језик, Математика, Свет око нас и Физичко и здравствено васпитање за 1. разред, 3.4.2020.


СРПСКИ ЈЕЗИК

   Данас радимо песмицу ,,Хвалисави зечеви''. У вашој читанци, на 56. и 57. страни. 
    Најпре погледајте ова два видеа: Затим прочитајте пажљиво песмицу, напишите наслов у свескама за школски рад и препишите нове речи. 
    На крају, урадите овај тест:


МАТЕМАТИКА


  Данас радимо сабирање и одузимање десетица прве стотине. мислим да вам ово неће представљати проблем. У вашем уџбенику, на 20-23. страни. 
  Овај час сте већ имали на телевизији. Подсетите се:   Сада урадите задатке на 20. страни. На крају, играјте се уз спајалице, укрштенице и тест са наградом. 
Спајалице
Укрштенице
СВЕТ ОКО НАС


   На претходном часу је било речи о гајењу биљака. Тест сте одлично урадили. 
    За почетак, урадите ову спајалицу:

    Данас прелазимо на ГАЈЕЊЕ ЖИВОТИЊА. У вашем уџбенику, на 26. и 27. страни.   Прочитајте пажљиво лекцију, погледајте сличице и одговорите на питања из уџбеника. 
    Затим погледајте следећа два видеа:


На крају, решите следећу спајалицу:
Домаће животиње

ФИЗИЧКО И ЗДРАВСТВЕНО ВАСПИТАЊЕ

Вежбајте уз РТС.
Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.