КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

недеља, 29. март 2020.

* Глаголи имају лице и број; Цртање правоугаоника и квадрата; Симболи наше домовине - Српски језик, Математика и Ликовна култура за трећи разред , 303.2020.

СРПСКИ ЈЕЗИК

  Глаголе смо већ учили. Сви знате да су глаголи речи које означавају радњу, стање и збивање.
За почетак, да обновимо научено: Разврстајте понуђене глаголе према томе да ли означавају радњу, стање или збивање. Речи превлачите мишем на одређено место. Сада у вашим граматикама ,,О језику'' прочитајте пажљиво стрипове на 50. и 51. страни. 
   Након што погледате понуђени видео, решите тест. Можете поновити више пута док не постигнете максималан број поена.

На крају, одговорите на питања на 52. и 53. страни. Сликајте и пошаљите.


МАТЕМАТИКА

   Данас радимо ЦРТАЊЕ ПРАВОУГАОНИКА И КВАДРАТА. за почетак, ово је, за вас, најлакши начин цртања - лењиром и троуглом.
   Најпре погледајте видео записе:


   На крају, урадите 1. и 2. задатак на 78. страни и 60. и 61. страну у радној свесци. Урађене задатке у радним свескама ми пошаљите.


ЛИКОВНА КУЛТУРА

  Данас радимо ,,Симболи наше домовине''Ви знате да су то грб, застава и химна. Надам се да сте пратили тај час на телевизији. Ако нисте, погледајте сада, а затим урадите шта се од вас тражи. Сликајте и пошаљите.


Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.