КАКО ПРОНАЋИ ЖЕЉЕНИ ЧЛАНАК НА БЛОГУ?

Упутство за претрагу:

Испод овог упутства ћете уочити могућност Претражи овај блог. У бело поље унесите неколико кључних речи за претрагу. Кликните на претрага. У средишњем делу блога, где су чланци, изнад последњег чланка ће се појавити списак постова који садрже кључне речи.

Испод цитата имате и Ознаке за чланке. Кликом на одређену ознаку отварате све чланке из те групе.

У Архиви чланака, кликом на троуглић поред одређеног датума отварате наслове чланака из те седмице. Појединачно чланке отварате кликом на њихов назив.

Горе, испод назива блога исписани су називи страница(20). У њима су разврстани сви садржаји блога. Странице садрже линкове ка одређеним сајтовима или чланцима на блогу.

среда, 01. април 2020.

*,,Какве је боје поток'', Григор Витез; Правоугаоник и квадрат; Занати - Српски језик, Математика, Народна традиција за 3. разред, 2.4.2020.

СРПСКИ ЈЕЗИК

    Драги моји, данас радимо песмицу ,,Какве је боје поток'' Григора Витеза. У вашој читанци, на 158. и 159. страни. Пажљиво прочитајте песмицу неколико пута. 
      Затим погледајте и послушајте овај видео

     
     На крају урадите тест


МАТЕМАТИКА

     Из математике и данас радимо правоугаоник и квадрат. Поновићемо делове правоугаоника и квадрата. У вашим радним свескама, на 58. и 59. страни. Верујем да ће вам ово бити много лакше од оних конструкција. 
     На крају, урадите ову спајалицу


НАРОДНА ТРАДИЦИЈА

    Из традиције настављамо са обрадом заната. Прочитајтеи, као што смо и раније радили, нацртајте алат и производе везане за следећа 3 заната. Залепите у својим свескама. Нема коментара:

Постави коментар

Предлози, сугестије, критике су добродошли! Поздрав!
На мом блогу је све јавно, бесплатно и доступно читаоцима добре воље. Свима је дозвољено да коментаришу (и онима који нису регистровани, немају Google налог и нису чланови блога) Зато би било лепо да на крају коментара напишете бар своје име и презиме.
Од 20.3.2014. АНОНИМНИ коментари неће бити објављивани.